Cumparam aur la cele mai bune preturi.
   Limba: Romana English
Cursuri actuale
Legislatie
Contact
GDPR - PROTECTIA DATELOR

Curs BNR - 23.01.2024
  Valuta Curs  
EUR EUR 4.9767
USD USD 4.5780
HUF 100HUF 1.2936
HUF AU 24K 298.0198

eurogold.ro

TERMENI SI CONDITII


VA RUGAM CITITI CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII !!!

Utilizarea acestei pagini de internet sau a oricaror informatii sau materiale aflate pe aceasta pagina de internet fac obiectul, in orice moment, a acestor termeni si conditii.. Daca nu doriti sa respectati aceste termeni si conditii, va rugam sa nu accesati acesta pagina de internet.

Nu garanteaza in niciun fel pagina www.aur14k.ro , toate informatiile continute de acesta, inclusiv, dar nelimitandu-se la toate textele, grafica, legaturi catre alte pagini de internet sau alte articole, sunt furnizate "asa cum este," si "asa cum sunt disponibile". In masura permisa de lege, nici o garantie de orice fel, implicite, explicite sau statutare, inclusiv, dar nelimitandu-se la garantii de titlu, vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, de libertate de pe calculator, de virusi si neincalcare a drepturilor tertilor, este dat in legatura cu aceasta pagina sau de informatii, materiale, produse, servicii sau resurse incluse in aceasta pagina de internet numite in continuare „informatii”. Eurogold nu garanteaza precizie, de adecvare sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe aceasta pagina si isi declina orice responsabilitate pentru erori sau omisiuni care ar putea fi incluse in informatii.

Limitarea raspunderii
In cea mai larga masura permisa de lege, nici Eurogold nici una din filialele sale, reprezentantii, angajatii, sucursalele sau firma nu vor fi responsabile pentru daune de orice fel, incluzand, fara limitare, daunele directe sau indirecte, speciale, accidentale, sau de consecinta, pierderile sau cheltuielile care apar in legatura cu acest site, sau cu utilizarea informatiilor, indiferent de motiv, incluzand, fara limitare utilizarea sau incapacitatea de utilizare a paginii de internet de catre o parte, esecul de a accesa informatiile din orice cauze, inclusiv din cauze de eroare, omisiune, intrerupere, defect, intarziere in functionare sau transmitere, virus sau linie sau sistem blocat, ce cauzeaza pierderi de profit sau de venituri. Acest lucru se aplica chiar daca Eurogold, filialele sale, angajatii sai, reprezentantii sai, sucursalele sale sau compania au fost informate cu privire la posibilitatea unor astfel de daune, pierderi sau cheltuieli. Hiperlegaturile (hyperlinks) si referintele la alte resurse de internet sunt furnizate si utilizate la riscul partii de a accesa acest site si va este atras atentia asupra faptului ca acest continut, de precizie, opiniile exprimate, impreuna cu alte legaturi oferite de www.aur14k.ro nu sunt investigate, verificate, monitorizate sau aprobate de catre Eurogold in nici un fel.
Proprietate intelectuala, marci comerciale, logo-uri
Toate drepturile de proprietate intelectuala, inclusiv, fara limitare, marci comerciale, marcile de servicii, denumirile comerciale, dreptul de autor si alte drepturi utilizate sau incluse in aceasta pagina de internet sunt si vor ramane in proprietatea exclusiva a Eurogold.
Toate informatiile si materialele furnizate de Eurogold, constituie parte din informatii confidentiale si sunt in proprietatea lui Eurogold si nici o parte prin accesarea acestui site nu le pot reproduce, copia sau a dezvalui aceste informatii fara acordul prealabil scris al Eurogold.
Partilor care acceseaza aceasta pagina de internet li se interzice incercarea de a manipula, de a modifica, de a efectua „reverse engineering”, de a beneficia de acces neautorizat, sau, in orice mod modifica orice data, informatie, aplicatie care este cuprins în aceasta pagina.

Informatiile si materialele continute de aceasta pagina, inclusiv toti termenii, conditiile si descrierile pot fi schimbate fara o notificare prealabila de catre Eurogold.

Eurogold logo, date, solicitari si permisiuni grafice
Aveti dreptul sa utilizati toate datele obtinute de la serviciile noastre doar pentru dumneavoastra personal si non-comercial in timp ce accesati serviciile noastre. . O astfel de utilizare va fi in conformitate cu termenii si conditiile de acces si cerintele stabilite in alta parte cu privire la serviciile noastre. Nu aveti dreptul sa copiati, sa distribuiti sau sa redistribuiti datele, inclusiv prin caching, framing sau alte mijloace similare sau de a vinde, revinde, retransmite sau de a transmite date oricarui tert in orice alt mod de la serviciile noastre disponibile.
Nu aveti dreptul sa pastrati date in scopul de a crea o baza de date istorice sau produse din date istorice.
Nu aveti dreptul sa utilizati oricare din datele in legatura cu emiterea, comercializarea, marketingul sau promovarea produselor de investitii (de exemplu, instrumente financiare derivate, produse structurate, fonduri de investitii, portofolii de investitii, etc. in cazul in care pretul, produsul, returnarea si/sau performanta investitiilor, este bazat pe sau in legatura cu aceste date), fara un acord scris, expres din partea Eurogold, din partea furnizorului de servicii, de informatii sau de un tert, in functie de cine detine drepturile de proprietate asupra acelor date (de exemplu, BNR, BCR, BVB, etc.)
Daca solicitati permisiunea de a utiliza orice marci comerciale, logo-uri, marci de servicii, sloganuri, cu drepturi de autor, sau alte branduri sau site-uri cu caracteristici Eurogold, va rugam sa trimiteti cererea dumneavoastra în scris, inclusiv numele firmei dvs. la sediul Eurogold.

Utilizarea marcilor si logo-urilor Eurogold
Marcile si logo-urile nu pot fi utilizate fara acordul in scris al Eurogold. In orice moment si pentru orice motiv, Eurogold poate solicita ca marcile si logo-urile sa nu fie utilizate.

Lege
In caz de orice litigiu ce rezulta in legatura cu aceasta pagina, astfel de litigii vor fi guvernate si solutionate din punct de vedere al legilor din Romania, precum si orice parte accesare a acestei pagini sunt de acord sa se supuna jurisdictiei din Romania.

Modificarea acestor termeni de utilizare
Eurogold, respectiv www.aur14k.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si instiintarile oferite.
Sunteti responsabil pentru recitirea periodica a acestor termeni si conditii precum si pentru recitirea/citirea conditiilor suplimentare postate special pe pagina de internet www.aur14k.ro.
Utilizarea continua a www.aur14k.ro constituie acordul dumneavoastra asupra tuturor acestor termeni, cu conditiile si instiintarile aferente.

Limitarile personale si non-comerciale
Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, serviciile www.aur14k.ro sunt oferite pentru dvs. in vedera utilizarii personale si non-comerciale. Nu aveti voie de a le modifica, copia, distribui, transmite, afisa, efectua, reproduce, publica, de a le licentia, sa creaţi derivate din lucrari, dea, transfera, sau vinde orice fel de informatii, program informatic, produse sau servicii obtinute de pe pagina de internet www.aur14k.ro.

Legaturi catre pagini terte
Pagina de internet www.aur14k.ro poate contine legaturi catre terte pagini de web. Aceste pagini legate nu sunt sub controlul www.aur14k.ro şi Eurogold, acestia din urma nefiind responsabili pentru continutul nici unei pagini conectate, incluzand, fara limitare orice legatura intr-o pagina conectata, sau orice modificari sau actualizari la o pagina legata.
Eurogold nu este responsabil pentru webcasting sau orice alta forma de transmitere primit de la orice pagina de web legat, nu este responsabil in cazul in care pagina legata de pagina www.aur14k.ro nu functioneaza corespunzator.
Eurogold furnizeaza aceste legaturi pentru Dvs. doar ca un avantaj. Sunteţi responsabil pentru vizionare si trebuie sa respectati acordul dat in declaratiile de confidentialitate si conditiile de utilizare postat la paginile de internet legate.
Orice relatii cu terte parti (inclusiv agentii de publicitate) incluse in www.aur14k.ro sau participarea la promotii, inclusiv livrarea si plata bunurilor si serviciilor, precum si orice alti termeni, conditii, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sau promotii, sunt doar intre Dvs. si agentul de publicitate sau tert.
Eurogold nu va fi responsabil sau raspunzator pentru nici o parte a acestor relatii sau promotii.

Folosirea neingradita si legala
Ca o conditie de utilizare a paginii de web www.aur14k.ro si a serviciilor Eurogold, nu veti utiliza pagina de web www.aur14k.ro si serviciile Eurogold pentru nici un scop, care este ilegal sau interzis de acesti termeni, conditii, si anunturi.
Nu aveti dreptul sa utilizati pagina de web www.aur14k.ro si serviciile Eurogold in orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta pagina de web www.aur14k.ro si serviciile Eurogold sau a reţelei de conectare la pagina de web www.aur14k.ro si serviciile Eurogold sau care sa afecteze orice alta parte care utilizeaza si beneficiaza de pagina de web www.aur14k.ro si serviciile Eurogold.
Este interzis incercarea de a obtine acces neautorizat la pagina de web www.aur14k.ro, sau de a accesa alte conturi, sisteme de computere sau retele conectate la pagina de web www.aur14k.ro , prin hacking, incercare de parole sau prin orice alte mijloace.
Se interzice obtinerea sau incercarea de a obtine orice materiale sau informatii prin orice mijloace care nu au fost intentionat puse la dispozitie prin intermediul paginii de web www.aur14k.ro si/sau serviciile Eurogold.

Utilizarea serviciilor
Pagina de web www.aur14k.ro si serviciile Eurogold pot contine servicii de e-mail, servicii de buletin bord, domenii de chat, grupuri de stiri, forumuri, comunitati, si/sau alte facilitati de comunicare sau mesaj proiectat pentru a va permite sa comunicati cu alte persoane (in mod colectiv, "servicii de comunicare").
Sunteti de acord ca sa folositi serviciile de comunicare doar pentru a posta, a trimite si primi mesaje si materiale care sunt corespunzatoare si, cand este cazul, in legatura cu serviciul special de comunicare. Cu titlu de exemplu, si nu ca o limitare, sunteti de acord ca atunci cand se utilizeaza o comunicare de servicii, NU veti:
- utiliza servicii de comunicare in legatura cu studii, concursuri, scheme piramidale, scrisori in lant, pentru junk e-mail, spam-uri sau orice duplicat sau mesaje nesolicitate (comerciale sau de alt fel);
- defaima, abuza, hartui, urmari, ameninta sau incalca drepturi in orice alt fel (cum ar fi drepturile la intimitate si publicitate) ale altora;
- publica, posta, incarca, distribui sau difuza orice topic, nume, orice material sau informatie ce este nepotrivit, profanator, defaimator, ce incalca orice drept, ce este obscen, indecent sau ilegal;
- incarca fisiere care contin software sau alt material protejat de legile proprietatii intelectuale (sau de catre drepturi de proprietate de publicare) cu exceptia cazului in care Dvs. detineti aceste drepturi sau controlati aceste drepturi, sau ati primit acordurile necesare de a face aceste lucruri;
- incarcati fisiere care contin virusi, cai troieni, viermi, bombe de timp, cancelbots, fisiere deteriorate, sau orice alte software-uri sau programe care pot afecta functionarea calculatorul altora sau alte bunuri proprietatea altora;
- incarca reclame sau oferte de vanzare sau de cumparare de orice bunuri sau servicii pentru orice scop de afacere, cu exceptia cazului in care astfel de mesaje sunt permise de serviciile de comunicare specifice;
- descarca orice fisier postat de un alt utilizator al unor servicii de comunicare
pe care-l cunoasteti, sau in mod rezonabil ar trebui sa cunoasteti, nu poate fi distribuit legal intr-o astfel de maniera.
- falsifica sau sterge orice atributii de autor, anunturi juridice sau alte anunturi aferente ori denumiri, etichete care dovedesc originea sau sursa software-ului sau altor materiale continute intr-un fisier ce este incarcat;
- restrictiona sau inhiba orice alt utilizator de la utilizarea si beneficierea serviciilor de comunicatii;
- incalca orice cod de conduita sau alte orientari care pot fi aplicabile pentru orice serviciu special de comunicare;
- culegerea sau colectarea in orice alt mod a unor informatii despre altii, inclusiv adrese e-mail;
- incalca legislatia sau regulamentele;
- crea o identitate falsa in scopul de a induce in eroare alte persoane;
- utiliza, descarca sau copia in orice alt mod, sau oferi (cu sau fara taxa) la terte persoane sau entitati, utilizatori de orice fel, orice component al paginei de web www.aur14k.ro si al serviciilor Eurogold.

Eurogold nu are nici o obligatie de a monitoriza serviciile de comunicare. Oricum, Eurogold isi rezerva dreptul de a revizui materialele postate pe serviciile de comunicare pentru a elimina orice material la propria sa discretie.
Eurogold isi rezerva dreptul de a inchide accesul la oricare dintre serviciile de comunicare sau la toate, oricand, fara vreo notificare prealabila, indiferent de motiv.
Eurogold isi rezerva dreptul, in orice moment, de a dezvalui orice informatie pe care Eurogold il considera necesara pentru respectarea oricaror prevederi legale, alte acte normative de reglementare, proces juridic sau solicitare guvernamentala, sau pentru a edita, de a refuza postarea ori de a elimina orice informatie sau material, in tot sau in parte, asa cum considera Eurogold.

Intotdeauna trebuie sa utilizati cu precautie in cazul dat orice date de identificare personala sau informatii despre dvs. sau copiii dvs. in orice servicii de comunicare.
Eurogold nu controleaza sau aproba continutul mesajelor sau informatiilor gasite in orice serviciu de comunicare si, prin urmare, Eurogold declina expres orice raspundere cu privire la serviciile de comunicare, precum si orice actiuni care rezulta din participarea dvs. la orice servicii de comunicare.
Manageri si gazdele nu sunt purtatori de cuvant autorizate de Eurogold astfel nici punctele lor de vedere nu coincid neaparat cu cele ale Eurogold.

Materiale incarcate pe un serviciu de comunicare pot fi supuse unor limitari privind utilizarea, reproducere şi/sau difuzarea, Dvs. sunteti responsabil pentru aderarea la astfel de restrictii, daca descarcati materialele.

Materiale furnizate catre Eurogold sau postate pe www.aur14k.ro
Eurogold nu pretinde dreptul de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati pentru Eurogold (inclusiv de feedback si sugestii) sau alte materiale postate, incarcate, sau prezentate oricarei pagini de web sau servicii Eurogold sau alte servicii conexe, pentru revizuire de catre publicul larg (fiecare fiind o "Trimitere" sau in mod colectiv "Trimiteri"). Cu toate acestea, prin postarea, incarcarea, introducerea, sau trimiterea materialului dvs. sunteti de acord ca Eurogold sau www.aur14k.ro sa aiba sublicentele necesare/permisiunea dvs. de a utiliza trimiterile dvs. in legatura cu modul de functionare a afacerii pe Internet, inclusiv si fara limitare, drepturile de a: copia, distribui, transmite, afisa public, publica, reproduce, edita, traduce si reforma trimiterile dumneavoastra, precum si de a le publica numele dumneavoastra in legatura cu trimiterile dvs.

Nu va fi platit nici o compensare cu privire la utilizarea trimiterilor dvs., in conditiile prezentate in acest document. Eurogold nu are obligatia de a publica sau de a folosi orice din trimiterile dvs. ce s-ar putea sa oferiti si Eurogold are dreptul de a elimina orice trimitere, la orice moment, la propria discretie.

Prin postarea, incarcarea, introducerea, oferirea de trimiteri garantati si reprezentati faptul ca detineti (sau aveti control in orice alt mod) toate drepturile descrise in aceasta sectiune
inclusiv, fara limitare, toate drepturile necesare pentru a furniza, posta, incarca, prezenta aceste trimiteri.

Aplicatii si continuturi disponibile prin intermediul paginii www.aur14k.ro si a serviciilor Eurogold

Toate continuturile si aplicatiile (daca este cazul), care sunt puse la dispozitie pentru a le vizualiza si/sau descarca in legatura serviciile Eurogold si pagina de web www.aur14k.ro, cu exceptia continutului si/sau a aplicatiilor care se pot pune la dispozitie de catre utilizatorii finali prin intermediul serviciilor de comunicare, este detinut de catre Eurogold si este protejat prin drepturi de autor ale Eurogold si/sau furnizorii sai si este protejat de legile drepturilor de autor si tratatului international de astfel de dispozitii.
Utilizarea de catre dvs. a aplicatiilor („software”) este reglementat de termenii si conditiile descrise in acordul de licenta, daca este cazul, care insoteste sau este inclus in aplicatia respectiva. („License Agreement"). Nu aveti dreptul sa instalati sau sa utilizati orice aplicatie care este insotit de (sau include) un acord de licenta, cu exceptia cazului in care acceptati prima data termenii de licenta.
Pentru orice aplicatie care nu este insotita de un acord de licenta, Eurogold isi da acordul de licenta revocabil, personal si non-transferabil, in favoarea Dvs., pentru utilizarea aplicatiei, pentru vizualizare sau utilizare in alt mod a fiecarei pagini/servicii detinute de Eurogold in concordanta cu termenii de utilizare, si nu in alte scopuri, cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si de proprietate anuntate.
Orice reproducere sau redistribuire a continutului si/sau a aplicatiei este in mod expres interzis de lege, si poate aduce masuri severe, atat civile cat si penale. Cel care incalca aceste drepturi si termeni va fi urmarit si pedepsit la maximum posibil.

FARA A LIMITA CELE ANTERIOARE, COPIEREA SAU REPRODUCEREA A
CONTINUTULUI SAU APLICATIEI PE ORICE ALT SERVER SAU LOCATIE PENTRU MAI MULTE REPRODUCERI SAU REDISTRIBUIRE ESTE STRICT INTERZISA !!

Sunteti de acord ca asupra aplicatiei, precum si orice altor documentatii insotitoare si/sau tehnice, sau altor informatii, sunt aplicabile legile si reglementarile in domeniu din Romania. Sunteti de acord sa nu exportati sau reexportati aplicatia, direct sau indirect, in orice tara asupra careia exista restrictii de export.

DECLINAREA RESPONSABILITATII:
INFORMATIILE, APLICATIILE, PRODUSELE SI SERVICIILE INCLUSE IN SAU DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL PAGINII WEB SAU SERVICIILOR EUROGOLD POT INCLUDE INEXACTITATI SAU GRESELI DE TIPAR. PERIODIC SUNT OPERATE MODIFICARI PE PAGINA SI SERVICIILE EUROGOLD, PRECUM SI ASUPRA INFORMATIILOR DETINUTE DE ACESTEA. EUROGOLD SI/SAU FURNIZORII SAI POT ADUCE IMBUNATATIRI SI/SAU MODIFICARI LA
PAGINI/SERVICII EUROGOLD IN ORICE MOMENT. SFATURILE PRIMITE PRIN INTERMEDIUL PAGINILOR/SERVICIILOR EUROGOLD NU POT FI INVOCATE IN SCOPUL DECIZIILOR PERSONALE SAU FINANCIARE. TREBUIE SA CONSULTATI UN PROFESIONIST PENTRU RECOMANDARI SPECIFICE SITUATIEI IN CARE VA AFLATI.

EUROGOLD SI/SAU FURNIZORII ACESTUIA NU FAC NICI O DECLARATIE IN PRIVINTA ELIGIBILITATII, FIABILITATII, DISPONIBILITATII, OPORTUNITATEA, LIPSA DE VIRUSI SAU DE ALTE COMPONENTE NOCIVE SI ACURATETEA INFORMATIILOR, A APLICATIEI, PRODUSELOR SAU SERVICIILOR, GRAFICE CUPRINSE IN PAGINA DE WEB SI SERVICIILE EUROGOLD IN ORICE SCOP. TOATE ACESTE INFORMATII, APLICATII, PRODUSELE, SERVICIILE SI GRAFICA SUNT FURNIZATE "CA ATARE", FARA NICI UN FEL DE GARANTIE.
EUROGOLD SI/SAU FURNIZORII SAI NU RECUNOSC GARANTIILE SI CONDITIILE CU PRIVIRE LA ACESTE INFORMATII, APLICATII, PRODUSELE, SERVICIILE SI GRAFICA, INCLUSIV TOATE GARANTIILE IMPLICITE PRECUM SI CONDITIILE DE VANDABILITATE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP, EFORT, TITLU SI NEINCALCARE DE DREPTURI.

SUNTETI DE ACORD EXPRES CU FAPTUL CA EUROGOLD NU VA FI RESPONSABIL PENTRU ACCESUL NEAUTORIZAT SAU MODIFICAREA TRANSMISIILOR DE DATE, SAU ORICE ALTE MATERIALE, EFECTUATE DE DUMNEAVOASTRA SAU NEPRIMIREA DATELOR TRANSMISE DVS. SI NICI PENTRU ORICE TRANZACTIE INITIATA SI NETERMINATA PRINTR-O PAGINA DE WEB/SERVICII EUROGOLD.
SUNTETI DE ACORD EXPRES CU FAPTUL CA EUROGOLD NU ESTE RESPONSABIL SAU RASPUNZATOR PENTRU ORICE CUPRINS PERICULOS, DEFAIMATOR, OBSCEN, OFENSIV, SAU ILEGAL DESFASURAT DE O ALTA PARTE, SAU INCALCAREA DREPTURILOR ALTUIA, INCLUSIV DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA.

SUNTETI DE ACORD CU FAPTUL CA EUROGOLD NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ORICE CONTINUT TRANSMIS DE UN TERT UTILIZAND VREUNA DIN PAGINILE DE WEB SAU SERVICIILE EUROGOLD.

NICI EUROGOLD SI NICI FURNIZORII ACESTEIA NU SUNT RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, CONSECVENTE, SAU ORICE PAGUBE DE ORICE FEL, DAUNE, INCLUSIV, FARA LIMITARE, DAUNE PENTRU PIERDERI CU OCAZIA UTILIZARII, DAUNE PENTRU PIERDERI CU PRIVIRE LA DATE SAU DE PROFIT, REZULTAND SAU LEGAT IN ORICE FEL DE UTILIZAREA SAU PERFORMANTA PAGINILOR DE INTERNET SI SERVICIILOR EUROGOLD, SAU ORICE DAUNE PROVOCATE DE INTARZIEREA CU OCAZIA UTILIZARII SAU IMPOSIBILITATEA UTILIZARII PAGINILOR DE INTERNET SI/SAU SERVICIILOR EUROGOLD SAU A SERVICIILOR CONEXE, ESECUL DE A PRESTA SERVICIILE, SAU PENTRU ORICE INFORMAŢII, SOFTWARE, PRODUSE, SERVICII SI GRAFICA CONEXA OBTINUTE DE EUROGOLD PRIN INTERMEDIUL PAGINILOR SAU SERVICIILOR, ETC., REZULTATE DIN UTILIZAREA PAGINILOR SAU SERVICIILOR EUROGOLD, FIE PE BAZA DE CONTRACT, PREJUDICIU, NEGLIJENTA, RASPUNDERE STRICTA SAU ALTFEL, CHIAR DACA EUROGOLD SAU ORICARE DINTRE FURNIZORII SAI A FOST AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR PAGUBE.

Avand in vedere faptul ca anumite state nu permite excluderea sau limitarea raspunderii pentru daune accidentale sau consecutive se poate ca limitarea prevazuta mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra.SPATIUL DE STOCARE SI ALTE LIMITARI
Cantitatea de spatiu de stocare pe utilizator este limitat pentru fiecare pagina de internet/servicii Eurogold, care prevede o astfel de depozitare, va rugam sa vizitati „Intrebari frecvente” aferente referitoare la acest serviciu pentru mai multe informatii. Se poate intampla ca unele mesaje sa nu fie prelucrate, datorita spatiului sau altor limitari de mesaje.
Sunteti de acord ca Eurogold nu este responsabil sau raspunzator pentru stergerea sau esecul de a stoca mesaje sau alte informatii.

IN GENERAL
Acest acord este guvernat de legile din Romania.
Sunteti de acord in mod irevocabil cu competenta exclusiva si locul de desfasurare al instantelor din Targu-Mures, Romania, in toate litigiile care decurg din, sau cu privire la modul de utilizare a paginilor de internet/serviciilor Eurogold. Modul de utilizare a paginilor/serviciilor Eurogold este neautorizat in orice competenta care nu-i da efect de la toate dispozitiile de termenii si conditii, inclusiv fara a se limita la acest alineat.
Sunteti de acord ca nu exista nici o societate mixta, parteneriat, ocuparea fortei de munca, sau agentie intre Dvs. si Eurogold, ca urmare a acestui acord de utilizare a paginilor/serviciilor Eurogold.
Sunteti de acord sa despagubiti si feriti Eurogold, filialele, sucursalele, afiliatii, ofiterii si angajatii, reprezentantii legali a acestuia de orice pretentie, cerere, sau daune, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, afirmat de catre o terta parte din cauze ce decurg din utilizarea paginilor/servicilor Eurogold sau conduita acestuia.
Eurogold isi rezerva dreptul de a dezvalui orice informatii personale despre Dvs. sau despre utilizarea de catre Dvs. a paginilor/serviciilor Eurogold, inclusiv continutul sau, fara a va cere permisiunea prealabila, daca Eurogold are cu buna credinta convingerea ca o astfel de actiune este necesara pentru a:
(1) se conforma cerintelor juridice sau cerintelor legale in proces;
(2) a proteja si apara drepturile de proprietate ale Eurogold sau companiile sale afiliate;
(3) a pune in aplicare in sau de a folosi termeni; sau
(4) actiona pentru a proteja interesele membrilor sai sau altele.
Performanta Eurogold din acest acord este supus legilor si procedurilor legale existente, si nimic cuprins in acest acord nu este in derogarea dreptului Eurogold de a se conforma cerintelor guvernamentale, instantelor de drept in vederea executarii cererilor sau cerinte referitoare la utilizarea de catre dvs. a paginilor/serviciilor Eurogold sau informatiilor furnizate sau colectate de catre Eurogold cu privire la o astfel de utilizare.
Daca oricare parte a acestui acord este considerata a fi inaplicabila, in conformitate cu legislatia aplicabila, inclusiv, dar nelimitandu-se la, de garantiile legale si limitele de raspundere stabilite mai sus, atunci prevederile inaplicabile vor fi inlocuite de dispozitii care sunt considerate valabile, executorii si care se potrivesc cel mai bine cu intentia dispozitiilor originale, iar celelalte prevederi din acord sunt in continuare in vigoare. In cazul in care nu exista prevederi contrare in cele de mai sus, acest acord reprezinta intregul acord intre utilizator si Eurogold cu privire la paginile/serviciile Eurogold si inlocuieste toate celelalte comunicari, propuneri precedente, indiferent de forma acestora: electronice, orale sau scrise, ce au existat intre utilizator si Eurogold cu privire la paginile/serviciile Eurogold.
Versiunea tiparita a acestui acord si a oricarui anunt dat in forma electronica, sau a formularului trebuie sa fie admisibile in procedurile judiciare sau administrative pe baza de, sau cu privire la acest acord, in aceeasi masura si in conformitate cu aceleasi conditii ca si celelalte documente de afaceri si inregistrarile generate initial si intretinute in forma de tipar.

Dreptul de autor si informari despre marci
Toate continuturile paginilor de internet (www.aur14k.ro), aplicatiilor, formularelor Eurogold sunt: Copyright © Eurogold si/sau furnizorii sai. Toate drepturile rezervate.

De exemplu, companii, organizatii, produse, oameni si evenimente descrise aici sunt fictive. Nici o asociere cu orice companie reala, organizatie, produs, persoana, sau eveniment nu este destinat sau nu ar trebui sa fie dedus.

Orice drepturi ce nu sunt acordate in mod expres, sunt rezervate.

Va multumim pentru intelegere!